Sokrates hjælper dig med at finde og styrke dit ledermod

Hvad er mod i ledelse?

 

Det vil vi sammen undersøge ved eftermiddagens samtalesalon om MOD I LEDELSE, hvor du bliver præsenteret for den Sokratiske dialog som samtaleform. Den sokratiske dialog tilbyder et ’undrende fællesskab’, hvor du vil opleve at blive udfordret på dine grundværdier i samspil med andre nysgerrige deltagere og blive mere afklaret omkring dit eget eksistentielle ståsted og dit personlige lederskab.

 

Dagen henvender sig til dig, som leder eller konsulent, der ønsker at fordybe dig i en samtale om, hvordan mod bringes i spil i dit faglige virke? Hvad der karakteriserer en modig leder? Er det altid godt at udvise mod? Hvilke følelser følger med at træffe modige valg og hvordan betragter vi disse beslægtede virkninger ?

 

Gennem processen vil du få indsigt i den Sokratiske metode som samtaleværktøj og værdiafklaringsproces, hvorved du bliver klogere på dit eget og andres lederskab i et reflekterende fællesskab.

 

Samtalesalonen indledes med et oplæg om mod i ledelse ved chefkonsulent Kate Lacetz, hvorefter den sokratiske dialog faciliteres af filosof Nadja Tandrup.

 

Praktiske oplysninger

 

Dato: 19. april

Tid: 14.30-18.00

Pris: 70 kr (Betales på dagen)

Forplejning: Lette snacks og drikkevarer