VILLAVENIRE er en partnerdrevet konsulentvirksomhed, ejet af Thorkild Olsen og Frederikke Larsen. Som et lille firma med en stor rækkevidde, går vi ofte forrest sammen med beslutningstagere og ansvarshavere. Vi faciliterer og understøtter processer og projekter i organisationer. Vi tester ledelsesstrategier i simuleringer og forstærker implementerings-processer med træning af medarbejdere. Det meste af tiden arbejder vi faktisk hos vores kunder.

 

I vores eget regi tilbyder vi åbne kurser til ledere, konsulenter og nøglemedarbejdere, der ønsker sig praksisorienteret viden og træning. Vores undervisning tager udgangspunkt i systemiske forståelser af arbejdslivet. Vi respekterer kompleksiteten, uden at give fortabt. Der findes enkle og direkte veje til forandring, så som strategisk anvendelse af fortællinger, der har stor magt og kraft. Det samme gælder for træning af de færdigheder, der knytter sig til ledelse og koordinering, hvor vi bruger simuleringer, gentagelser og feedback til at skabe nye erfaringer og refleksioner.

 

Vi er dem, der har Venlighed, Villighed og Virkning som motto. Vi er også dem, der har skabt VIL-KAN-SKAL modellen. Vi sætter ofte Handling før Holdning, fordi vi tænker pragmatisk. Vi arbejder for bedre sociale verdener med gode deltagelses-muligheder for alle. Her slutter teksten og konteksten skifter.

 

Tag kontakt til Thorkild Olsen