Resonanssamtaler

2 x 2 dages kursus, der kan kombineres

 

Som titlen resonanssamtaler afslører, handler dette intense kursusforløb om nye typer af professionelle samtaler, som udvikler sig i arbejdslivet lige nu. Aktuelt oplever mange ansvarshavende ledere og medarbejdere et stigende behov for at supplere eller erstatte de regelmæssige samtaletyper som MUS og 1:1 samtaler med flere fleksible, kortere og løbende samtaler om opgaven med fokus på læringsudbytte og virkning i praksis. Samtalerne udvikler sig væk fra “de formelle formål” til fordel for et bredere perspektiv på opgaveudførelsen, herunder et blik for fællesskabet.

 

En anden tendens i arbejdslivet er et stigende behov for flere vedkommende samtaler om organisationens og menneskets eksistens, som vi i tiltagende grad har mod på at italesætte. Disse eksistentielle samtaler udvikler sig i mange, uforudsigelige retninger omkring temaer som meningstab, mistrivsel og at leve mere bæredygtigt. 

 

Du kan vælge ét af modulerne – eller deltage på begge og få en intens mini-uddannelse.

 

Læs mere her om Opgave-Samtaler

 

Læs mere her om Eksistentielle Samtaler

 

Resonansfællesskaber

2 dage med Thorkild Olsen

 

Resonansfællesskaber er en søgen efter nye kvaliteter, som kan sætte kursen for en udvikling, der giver bedre mulighed for at deltage i alle livets aspekter – uden at blive syg og uden at brænde jorden af. Kurset afspejler denne søgen, hvor vi sammen skal afprøve måder at skabe bedre sociale verdener med afsæt i organisationers liv.

 

Resonansfællesskaber er små eksperimenter, hvor vi sammen gør os erfaringer med, hvordan vi kan komme godt videre med mere energi, hvordan vi kan modvirke udbrændthed og hvilke organiseringsprincipper vi kan anvende, så den evige acceleration ikke slår os omkuld.

 

Læs mere her om Resonansfælleskaber