Samtaler

Vi tager ansvar for, at du får energi, lettelse og fornyet livsmod, uanset om du har en professionel udfordring, står i et personligt dilemma eller begge dele. Når du vælger en af os som samtalepartner, får du en hjælpsom makker, der lytter, spørger og deler sine egne tanker med dig.

 

Måske er det vigtigt for dig at vide, at vi arbejder anerkendende, narrativt og systemisk. Måske er det bare støj på linjen, fordi du først og fremmest gerne vil vide, om du kan få en samtalepartner, som du er tryg ved og kan have tillid til. God kontakt er altafgørende, og umulig at etablere på afstand. Vi inviterer dig derfor til at møde en af os til en afklarende samtale.

 

 

Team-supervision

Vi er supervisorer, der også arbejder som proceskonsulenter, rådgivere og undervisere i det daglige. Derfor kan I få en supervisions-variant, der er nøje tilpasset vilkårene på arbejdspladsen.

 

Gruppe- og Teamsupervision er en satsning, der skal tilføre merværdi til gruppen eller teamets hverdag imellem supervisionerne. Derfor er det altafgørende, at supervisor og gruppen kan arbejde effektivt i den tid, man er sammen. Det er svært at vide, om en given supervisor er den rette til opgaven. Derfor tilbyder vi en afklarende supervision uden beregning, inden I beslutter jer.