Frederikke Larsen

Jeg er partner i VILLAVENIRE, der primært beskæftiger sig med pragmatisk ledelse og kompetenceudvikling.

 

Indenfor denne ramme løser jeg komplekse opgaver, der kræver et kvalificeret, kreativt og direkte menneske, med stor erfaring og en stærk glæde ved at være til nytte. Som konsulent arbejder jeg med organisationsudvikling, uddannelse af professionelle og som supervisor for lederteams.

 

Ganske ofte er min opgave at medvirke til at få en plan til at virke. Som et effektivt svar på at fjerne implementeringsbarrierer, har Thorkild Olsen og jeg udviklet konceptet “Simulatorhallen”, hvor vi udfører store og små simuleringer, som test og træning før implementering. I hallen er jeg gamemaster, en rolle, der integrerer erfaringer med kommunikation, systemiske og narrative metoder og professionel anerkendelse i en veludviklet sans for den rette indgriben.

 

Endelig, men ikke mindst, har jeg mange samtaler med mennesker, der søger en samtalepartner, der ikke er bange for træde frem og hjælpe til. Jeg bruger selvfølgelig metoder, der hører til hos VILLAVENIRE, så jeg kan kalde mig narrativ, systemisk og pragmatisk samtalepartner. Men når det er sagt, så er det jo ikke mine kompetencer eller erfaringer, du møder. Du møder mig. Kontakten skal være i orden, så det første møde er altid uforpligtende.

 

Tlf: +45 3162 2810

CV

2009 – VILLAVENIRE

 

2008 Master i Professionsudvikling og Professionsuddannelse

 

1995-2009 Københavns Kommune; Kompetencecenter SPK – Skolen på Kastelsvej; specialpædagogik, ledelse, informationsmedarbejder, konsulent og projektleder

 

1987-1995 Gladsaxe kommune; pædagog