Thue Bang

NY TEKST PÅ VEJ

 

Som psykologistuderende med speciale i arbejds- & organisations-psykologi, er jeg interesseret i sproget og samtalen som et stærkt værktøj til forandring, men også som et mål i sig selv. Dette har jeg erfaring med at omsætte til resultater i mit arbejde i Gå-Terapi København, som jeg var med til at starte op i 2015. Her laver jeg en blanding af coaching og terapi i et walk & talk format, hvor naturen åbner rummet for den ligeværdige dialog.

 

Jeg er landet hos VILLAVENIRE, fordi jeg har en stærk tro på den pragmatiske virkelighedsforståelse. Jeg ser det som en del af svaret på både personlige og organisatoriske spørgsmål, som rejser sig i en verden, hvor forandring er blevet hverdag. Det danner derfor også grundlaget for både mit studie og mit frivillige arbejde.

 

Jeg har gennem min studietid altid forsøgt at finde forskelligartet arbejde ved siden af studiet, fordi jeg tror på, at viden skal findes i praksis. Vil man have en bred viden om verden, så må man ud i den. Psykologistudiet har givet mig analyse-redskaber til at kunne omsætte den viden jeg har mødt, til koncepter som kan tages op igen til senere brug. Jeg ser derfor altid mest frem til den samtale jeg ikke har haft før – det er her, at både du og jeg kan finde nye vinkler på problemer og løsninger.

 

 

Tlf 5082 0727

CV

2017 (Maj) – Nu

Pædagogmedhjælper, Center for Autismeforstyrrelser og specialpædagogik. – Primær omsorg for voksne retarderede
– Udvikling og vedligeholdelse af kognitive evner hos beboerne

 

2015 (okt) – Nu

Frivillig terapeut, Gå-terapi København

– Selvstændigt tilrettelagte samtale-forløb i naturen med mindre bemidlede klienter.
– Månedlig supervision hos auth. psykolog
– Rekruttering og ansættelse af nye frivillige

 

Sommer 2016

Kursus i Samtaletræning (KU)

 

Sommer 2016

Kursus i Processfacilitering i Praksis (KU)

 

2016-

Kandidat i Psykologi (klinisk- og arbejds-psykologi) Københavns Universitet (ikke afsluttet)

 

2012-2015

Bachelor i Psykologi, Københavns Universitet