RESONANS SKABER NYE FORBINDELSER

Vi inviterer dig ind et helt særligt rum med højt kunstnerisk niveau og processuel kompetence. Et rum med musikalske eksplosioner, kreative responser, fabel-agtige fortællinger, poetiserende praksis og resonansbølger.

 

Mange eksistentielle forbindelser er allerede slået itu. Mennesker kæmper med at forstå sig selv. Logikken bliver udfordret, når man på hverdagsplan oplever kollegaer bukke under for stress, samtidig med, at beslutningstagere betoner nødvendigheden, hylder accelerationen og forudsætter optimering. Aktivistiske bevægelser, der arbejder med køn, diversitet, klima og natur har svært ved at gøre sig gældende. Og stemningen bliver mere og mere anspændt. Vi må hjælpe nye forbindelser på vej, det er på høje tid.

 

Lydenskab og Villa Venire afholder denne aktive, intensive workshop, fordi vi gerne vil dele vores aktuelle erfaringer med resonans. Sammen med Resonanspanelet vil vi sætte resonansbølger i gang, som kan sprede sig til organisationer og lokalsamfund. Håbet er, at vi alle har ideer til prøvehandlinger, når dagen er omme. Sigtet er, at skabe nye kvaliteter i samtaler og i lokale og organisatoriske fællesskaber, som de første skridt væk fra mistrivsel og mistillid i retning af resonans og social bæredygtighed.

 

Resonanspanelet på dagen

 

  • Annette Rieva, Borgmesterkandidat for Venstre i Hillerød, leder af Praksis- og Innovationshuset på Københavns Professionshøjskole.

  • Sascha Faxe, Folketingsmedlem for Alternativet, tidligere programleder, udviklingskonsulent og kommunikationsansvarlig. Kandidat i medievidenskab.

  • Merete Villsen, Dagtilbudschef Aalborg Kommune, bestyrelsesposter og Master, Public Governance.

  • Lilje Larsen Löfvall, køns-aktivist og pædagogmedhjælper.

 

Læs mere og hent brochure her

 

Tid: Tirsdag den 5. september 2023 kl. 13.30 – 16.30

Sted: Musikhuset Vesterbro, Vesterbrogade 59, København V.

Pris: 850 kr.