VENIRE 2021 – for tidligere VILLAVENIRE kursister

Ved indgangen til det kommende år, har vi designet to særlige dage, som vi kalderVENIRE 2021, hvor vi stiller os bagved, ovenpå og foran villaens værktøjskasse fyldt med metoder og begreber. Kurset ledes af Frederikke Larsen og Thorkild Olsen.

 

Bagved. Vi mødes rundt om de velkendte metoder og dogmer for netop at genbesøge de virksomme modeller og udveksle erfaringer om anvendelsen. Et herligt genbesøg.

 

Ovenpå. Vi tager stilling til de aktuelle krav og vilkår – og spiller erfaringerne op ad den mur, hvorpå der står, hvordan forvalte villighed, venlighed og virkning i 2021. Vi skal træne og øve os på det nye.

 

Foran. Vi ser frem. Fremtidens organisering og ledelsesformer kalder ikke nødvendigvis på nye teorier eller modeller – men på, hvordan vi sikrer deltagelsesmuligheder for flest mulige. Vores fælles overvejelser om det næste.

 

 

Dagene er primært for jer, der i forvejen kender til vores værktøjskasse. Vi gør os klar, og er samtidig lydhøre overfor særlige ønsker. Skriv gerne til os på forhånd.

 

Undervisere: Thorkild Olsen og Frederikke Larsen.

 

Tid: 5. – 6. januar 2021, begge dage kl. 9-15.

 

Sted: Porten, Strandgade 4b st.tv, 1401 København K

 

Pris. 3.000 kr. inkl. forplejning og fredagshygge.

 

Tilmelding  HER