Louise Odgaard

Jeg er uddannet cand.merc.(psyk.) fra CBS, coach og mentor coach fra Mindjuice og har taget Villa Venires uddannelse i ledelse, coaching og proceskonsultation. Derudover har jeg erhvervserfaring inden for produktionsstyring og produktionsarbejde fra filmbranchen.

 

Mine kompetencer og interesseområder er inden for organisationsudvikling, forandringsledelse, proceskonsultation og projektledelse. Herunder vil jeg fremhæve samspillet og samskabelsen mellem leder og medarbejder samt alle de muligheder og udfordringer, der er og kan opstå under en udvikling- eller en forandringsproces. Arbejdsformen kan være lige fra en til en samtale, coaching, gruppearbejde, workshops, undervisning eller hvad der passer til organisationen og den proces, denne er i gang med. Uanset arbejdsform er fokus på praktik og teori, da dette sammen skaber en forståelses, grobund og rum for læring.

 

Jeg er interesseret i processer og kommunikation og anser disse som to vigtige elementer i alt organisationsarbejde. Disse to elementer er medskabende til at skabe en forståelse for meningsskabelsen, konteksten og for de menneskelige mekanismer.

 

 

Tlf. +45 22 83 26 69

CV

2019-

Udviklingskonsulent Villa Venire

 

2019-

Ekstern underviser Københavns professionshøjskole

 

2013-2017
Cand.merc.(psyk.), Copenhagen Business School (CBS)

 

2016

Venire uddannelsen i Ledelse, Coaching og Proceskonsultation

 

2014 – 2015

Coachtræner hos Mindjuice på deres coachuddannelse.

 

2010 – 2013
Bachelor i kommunikation og erhvervsøkonomi, HA(kom.), Copenhagen Business School (CBS)

 

2008
Certificeret coach fra Mindjuice

 

2005 – 2009

Produktionsleder og produktionsassistent hos Zentropa & Tju Bang Film

 

2001 – 2005

Småtte på Zentropa