Med Mig i Midten Hold 6 åben for tilmelding

2. – 4. juni 2021

 

Dyrk organisationen 

med dig i midten

 

2,5 dage hos VILLAVENIRE

Entré med fokus på de erfaringer, du har med dig. Vi sætter “Dig i Midten” som en afgørende nøgleperson i din organisation. Du begynder med at undersøge “Noget, der nager” i dit virke. Du træner “Skak-mat situationer” for at styrke din evne til at bruge dig selv, når du står i midten – på den plads, hvor så meget afhænger af dig. Og du inviteres ind et fortroligt læringsrum, hvor du trygt kan arbejde med din tvivl og de uønskede tanker, såvel som dine drømme og forhåbninger for fremtiden.

 

 

30. august – 3. september 2021

 

Fokus på Selvet

 

5 dage på Bornholm

Vi rejser væk fra hverdagen og går i enrum sammen. Domen i Allinge er en høj, høj himmel over ugens aktiviteter. Du undersøger de betydningsfulde relationer, du er omgivet af. Du får lov at lægge arm med omverdenens konstante evaluering, det helt store spejl og de mange små spejle, du spejles og udstilles i. Vi anvender målrettet feedback for at sætte strøm til dine ambitioner og visioner for fremtiden. Vi taler om det ubærlige, om det uskønne og om det muliges kunst og vi drøfter artiklen om Skam spillet, der skal vindes med Accept. Du kan forvente 5 intense dage bundet sammen af narrative metoder, tavlemøder, træning og smukke Bornholm.

 

6. oktober – 8. oktober 2021

 

Din nye grundfortælling

 

2,5 dage hos VILLAVENIRE

Til slut forenes dine nye erkendelser og overvejelser i din personlige  og professionelle Grundfortælling, der samler og forankrer alle de erkendelser, erfaringer og færdigheder, du har bragt med ind i forløbet, har fundet undervejs og ønsker dig at fastholde fremover. Effekten af den intense fokusering på “Dig i Midten” transformeres til organisatoriske kompetencer, du har med videre frem.

 

ANSVARLIGE FOR FORLØBET

 

Thorkild Olsen

Frederikke Larsen

 

Hvis du er interesseret eller vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte  Thorkild Olsen på tlf. 2785 4021 eller maile på thorkild@villavenire.dk

 

PRIS

kr. 38.500,00 + moms og ophold.