Med Mig i Midten - Resonans i dit liv og i dine fællesskaber

Forløbet styrker ‘resonansblikket’ hvilket vil sige, vi sammen styrker din evne til og dit blik for kvaliteter i dit professionelle liv og i din tilværelse generelt. Det kan være svært at holde øje med sig selv midt i hverdagens mange bevægelser. Med afsæt i forskelllige resonansakser arbejder vi med “de midter” som du har ansvar for og færdes i og styrker relationen til dig selv, relationen til de betydningsfulde andre og relationen til din omverden.

 

Bogen “Livets uendelige kilde” er baggrundstæppe for forløbet, hvor vi med en metafor fra bogen “løfter åkandebladet” for at finde det frem, som virker godt for dig.

 

Dyrk organisationen og “de betydningsfulde andre”

2 dage i København d. 20. og 21. juni 2024                     

(Hold 8 d. 19. og 20. juni 2025)

 

Entré med fokus på de erfaringer, du har med dig. Vi sætter “Dig i Midten” som en afgørende nøgleperson i din organisation. Du inviteres ind et fortroligt læringsrum, hvor du trygt kan arbejde med din tvivl og de uønskede tanker, såvel som dine drømme og forhåbninger for fremtiden.

 

Du undersøger de betydningsfulde relationer, du er omgivet af. Du får lov at lægge arm med omverdenens konstante evaluering, det helt store spejl og de mange små spejle, du spejles og udstilles i. Vi anvender målrettet feedback for at sætte strøm til dine ambitioner og visioner for fremtiden. Vi taler om det ubærlige, om det uskønne og om det muliges kunst.

 

Med afsæt i moderne teori om Selvet får du mulighed for at tage stilling og etablere fokus på dit videre forløb.

 

Fokus på resonans i dit liv og i dine fællesskaber

5 dage på Bornholm den 2. – 6. september 2024

(Hold 8 d. 25.-29. august 2025)

 

 

Vi rejser væk fra hverdagen og går i enrum sammen. Domen i Allinge er en høj, høj himmel over ugens aktiviteter. Du undersøger de betydningsfulde relationer, du er omgivet af.

 

Resonans handler om kvalitet – kvalitet i relationen til dig selv, til andre, til sproget, til opgaverne og til omverden. I denne uge, hvor vi har god tid og mættet samvær, får vi tid til det hele. Dette både via en række velafprøvede narrative metoder såvel via en vifte af æstetiske læreprocesser. I det faciliterende samvær bliver det muligt for dig at undersøge aktuelle problemstillinger for på den måde at komme et skridt væk fra det der står i vejen for din virkekraft. Såvel som skue ud i din nærmeste fremtid så du kan træffe kloge valg og din egen og andres vegne.

 

Du kan forvente 5 intense dage bundet sammen af narrative metoder, tavlemøder, træning og smukke Bornholm.

 

Din nye grundfortælling

2,5 dage i København den 30. oktober – 1. november 2024

(Hold 8 d. 29.-31. oktober 2025)

 

Til slut forenes dine nye erkendelser og overvejelser i din personlige  og professionelle Grundfortælling, der samler og forankrer alle de erkendelser, erfaringer og færdigheder, du har bragt med ind i forløbet, har fundet undervejs og ønsker dig at fastholde fremover. Effekten af den intense fokusering på “Dig i Midten” transformeres til organisatoriske og personlige kompetencer.

 

Dit nye blik for resonans bringes i spil og bringes videre.

 

 

ANSVARLIGE FOR FORLØBET

 

Thorkild Olsen

Frederikke Larsen

 

Hvis du er interesseret eller vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte  Thorkild Olsen på tlf. 2785 4021 eller maile på thorkild@villavenire.dk

 

PRIS

kr. 38.500,00 + moms og ophold.