Ledelsesinspiration og træning

Forandringer sker i hverdagen. Derfor er der ingen vej udenom. Når visionerne og strategierne bliver lagt i hænderne på organisationens ”nøglebærere” – chefer, ledere, assisterende ledere og medarbejdere – der skal realisere strategiens ambitioner time for time, dag for dag.

 

Hukommelsen rækker ikke til de mange slides og komplicerede teorier. Derfor er der brug for hjælpsomme teknikker, noget at rette hoved og hænder ind efter. Vigtige benspænd i form af trænings-dogmer, simuleringer og eksemplariske principper fungerer i kraft af deres enkelthed og relevans.

 

Ledelse af forandringer og implementeringer kan trænes, som ethvert andet håndværk. Det har vi rammet ind i vores Masterclass koncepter. Resultaterne er opsigtsvækkende.

 

Vores Masterclasses insisterer på en stejl læringskurve for ledere med centralt ansvar for forandringer og målkrav. De mange træningspas, øvelser og fælles oplevelser sikrer at “holdet” rykker tæt sammen og bliver i stand til at åbne nye døre på tværs af sektorer og professioner.

 

Kontakt Thorkild Olsen og hør nærmere