Introduktionskursus

Kort introduktion:

 

De fleste af os har nemt ved at arbejde med plots, fordi vi er fortællende væsner. Plotbox er en enkel indgang til at blive mere bevidst om fortællingers kraft og få konkrete metoder til at arbejde professionelt med narrative teknikker på en frisættende original måde.

 

Plotbox indeholder et metodehæfte med en række konkrete bud på anvendelse. Fælles for disse er, at vi sætter fortællingen på arbejde. Ved, for en stund, at “flytte” os selv udenfor fortællingen, kan vi komme til at se hvilke fortællinger, der udgør vores liv. Plotbox handler om at udløse virkning, holde øje med effekter og kvalificere erfaringer.

 

Plotbox peger i retning af det foretrukne  – uanset om det handler om:

 

  • identitet i terapirummet

  • personlig læring i undervisningsrummet

  • paradokser i coachingrummet

  • “navigation” i det komplekse organisationsrum.

Plotbox kursus:

 

Introduktionskurset vil tage udgangspunkt i visionerne bag Plotbox, og du vil opleve, at den direkte, kreative og legende ånd vil være at finde på kurset såvel som i æsken. Kurset henvender sig til alle med interesse for narrativ praksis. Både dig som allerede er fortrolig med de narrative metoder, og dig som først lige er blevet inspireret, og gerne vil vide mere om hvad narrativ praksis kan.

 

Kurset vil indeholde en gennemgang af den narrative metode, med særligt fokus på plots, mønstre, episoder og gen-fortælling.

 

Derudover præsenteres Plotbox, og dens indhold og metoder vil blive gennemgået. Du vil stifte bekendtskab med anvendelsesmulighederne i Plotbox og blive introduceret til øvelser. Kort sagt; så bliver det allerede her, muligt at gøre sig erfaringer i arbejdet med fortællinger og plots.

 

Praktiske forhold og pris:

 

1. juni 2021 kl. 9.00-15.00.

 

Pris: Prisen for plotboxen er kr. 3.500,00 + moms. Prisen for kurset er kr. 1.500,00 + moms. Du bestemmer selv om du kun vil købe plotboxen og/eller om du også vil tilmelde dig på kurset. Ved forsendelse bliver der lagt kr. 200,00 i prisen.

 

Sted: VILLAVENIRE, Langebrogade 1, opgang B1, 1411 København K.

 

Forplejning: Der vil være fuld forplejning hele dagen.

 

Afbestillingsbetingelser:
Ved afmelding mere end en måned før = refunderes 100%.
Ved afmelding mere end 2 uger før = refunderes 50%.
Ved afmelding mindre end 2 uger før = refunderes 0%.