Feedback kort

Feedback som en naturlig del af arbejdskulturen – hvordan kan det blive muligt? Det er ikke altid nemt at finde de rette ord, når man skal give feedback til hinanden. Både i de nære og mere fjerne relationer kan en forkert bemærkning sætte sig dybe spor. Derfor anvender professionelle træningsmiljøer bestemte feedback-kategorier som KEEP, DEVELOP, PHASE OUT.

 

Vi har overført flyverledertræning til arbejdslivet, hvor det er særdeles gavnligt at kunne hjælpe hinanden med at udvikle kompetencer og færdigheder. Kollegafeedback, sidemandslæring, selvstyrende teams, MUS samtaler er eksempler på situationer, hvor feedbackkortene med fordel kan anvendes.

 

Når en gruppe eller en organisation har besluttet at anvende feedbackkortene som metode, forenkles kontakten og sproget i feedbacken. Man kan hurtigt og enkelt vise, hvilken type feedback man gerne vil give den anden, blot ved at vise kortets forside frem. Når kortet er “trukket” er rammen sat for de forklaringer og beskrivelser, der følger efter. Den, der skal modtage feedbacken, får dermed en servicemeddelelse om, hvilken type feedback, der er på vej.

 

Den, der bruger kortet, kan forberede sig ved hjælp af kortenes bagsider. På bagsiden er beskrevet, hvordan man kan formulere sin feedback.

 

Pris

 

1-9 stk. kr. 50 pr. sæt

10-29 stk. kr. 40 pr. sæt

30- … stk. kr. 35 pr. sæt

Priserne er uden porto

 

Bestil her