Claus Christensen

Jeg vil noget særligt på vegne af fagligheden: Kvalitet i kontakten. Når mennesker skal lykkes med at arbejde sammen, fokuserer jeg på at generere og give adgang til et bredere billede på sammenhængskraften i fællesskabet. Med nye fælles erfaringer med bredde og mangfoldighed, kan man gå på jagt efter nye muligheder i de ellers velkendte interrelationelle dynamikker. Når forandringerne skal realiseres, når der er pres på, når det er svært at finde den rette vej frem, er det ofte svært – og afgørende – at fastholde og genstarte de nødvendige kontaktformer. Dér byder jeg ind ved at give kontakten ny kvalitet, autencitet og intensitet.

 

Klik her og se lille film

 

Vi er nemlig mere end hjerner, der svæver rundt og møder andre hjerner. Vi er hele mennesker med alt hvad vi indeholder af ambitioner, drømme, følelser og behov.

Derfor arbejder jeg med musik, stemme og krop som metode, der giver et meget mere varieret udvalg af muligheder, lige på en gang. Kroppen bliver hurtigt en glad medspiller. Det er min mangeårige erfaring, at musklerne husker under alle omstændigheder. Derfor knytter jeg altid krop og læring sammen. Muskler husker nemlig også det ubehagelige, hvor den bedste modgift er, at give musklerne noget nyt at huske. Det er min hjemmebane. Jeg arbejder for venligheden, villigheden og den gode energi i kontakten.

 

Tlf. +45 2095 3338

CV

2014-

Udviklingskonsulent i Villa Venire

 

2006 –
Chefdirigent i Gentofte Gospel Choir

 

1999 –
Vocal Factory -Teambuilding.

 

1995 –
Komponist og tekstforfatter

 

1992 –
Sanger
Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Rasmus Seebach, Lucy Love, Nabiha, Mads Langer, Lars Lilholt, Clemens, Cher, Cliff Richard, Shaka Loveless, Quardron, MØ, Steen Jørgensen, Birthe Kjær, Jokeren, Linda Andrews, Clara Sofie, Julie Maria, Silas Holst, Aura, Fallulah, Burhan G m.fl.

 

1989
Skuespiller