Styrk dine Samtalefærdigheder

”Styrk dine samtalefærdigheder” er et forløb med 4 kursusmoduler a´ 3 timer, hvor vi både træner generelle samtalefærdigheder og fordyber os i nogen af de mest kendte udfordringer. Vi åbner nu for tilmeldinger til hold 4. Forløbet er et tilbud til dig, der har ansvar for styringssamtaler, MUS samtaler, formelle samtaler og lignende.

 

I VILLAVENIRE har vi mange års erfaring med at træne chefer, ledere og medarbejdere i organisationer, hvor man skal kunne lykkes med sine professionelle samtaler. Vi bruger ofte minisimuleringer og feedback-metoder til at støtte træningen af generelle samtalefærdigheder, samtidig med at vi træner de særlige færdigheder, der knytter sig til styringssamtaler og svære samtaler. Vi giver også god plads til personlig stillingtagen og refleksion over god samtalepraksis. Dette kursustilbud er derfor henvendt til dig, der gerne vil træne samtalefærdigheder i et trygt og ambitiøst læringsrum, udenfor din organisation.

 

Dit udbytte af forløbet vil være styrkede samtalefærdigheder, udvidede personlige handlestrategier på møder, øget bevidsthed og erfaring med at vælge tilgang til specifikke samtaler. Herudover får du afprøvet metoder til videreudvikling af dine færdigheder mellem modulerne og efter forløbet.

 

Datoer for hold 4

 

8/3-2019: Samtaler med tydelige positioner – intro til simulering og feedback-metoderne

 

15/3-2019: Forberedende og formelle samtaler fx. Styringssamtaler

 

22/3-2019: Håndtering af ubeslutsomhed på møder

 

29/3-2019: Håndtering af skakmat situationer i møder

 

Alle moduler starter kl. 12.30 og slutter kl. 15.30

 

Underviser

 

Per Christensen

per@villavenire.dk

 

Pris

 

Kr. 4.000,00 + moms

 

Holdstørrelse

 

Der kan max. være 12 deltagere

 

Sted

 

VILLAVENIRE, Strandgade 4B st., 1401 København K

 

 

 

 

Tilmelding her