Bedre sociale verdener

Invitation til åbent netværksmøde

 

For os at se er der ingen vej udenom. Vi må og skal insistere på ‘Bedre Sociale Verdener’, hvis vi skal sikre velfærden i Danmark. Bedre sociale verdener som værn mod stigmatiserende diskurser, racisme, nedværdigende behandling af dem, der har mest brug for hjælp og ulighed.

 

For år tilbage formulerede vi vores værdigrundlag med Villighed, Venlighed og Virkning. Virkning fordi vi som konsulent- og uddannelses-hus skal bidrage til konkrete løsninger. Men 15 års enøjet fokus på bestemte typer af resultater og effekter har kostet på venligheden bredt set i samfundet og på villigheden i det etablerede system. Venligheden og villigheden er med andre ord flyttet. Flyttet hen til jer, der i regi af NGO’ere, private og selvejende organisationer, frivillige netværk og særlige tilbud holder os alle på sporet, hvad angår at hjælpe dem, der har mest brug for hjælp.

 

Vi mener, at der brug for et markant kursskifte i dansk politik. Vores pragmatiske afsæt betyder samtidig, at vi hele tiden søger derhen, hvor der kan gøres noget. Gøres noget konkret. Også i en professionel, faglig kontekst. Altså hos jer, som modtager denne invitation.

 

Vi vil gerne invitere jer til et netværksmøde, hvor vi faciliterer drøftelser, vidensudveksling og konkrete bud på, hvad der kan gøres for at sikre bedre sociale verdener. Altså at flytte den overordnede ambition, og de medfølgende værdier, hen til den dagligdag, som du har ansvar for. Dér hvor du via konkrete indsatser kan være hjælpsom. Vi har, i samarbejde med forskellige private initiativer og velgørende organisationer, bidraget med dogmer til at håndtere kompleksitet og færdighedstræning af dem, der på kort tid og for få penge skal skabe løsninger. Vi har også udviklet bud på, hvordan ‘Bedre Sociale Verdener’ kan forstås som politisk, faglig dagsorden i 2019.

 

Mange venlige hilsner

Frederikke Larsen og Thorkild Olsen

 

 

Tid: 1. oktober 2019 kl. 09.30-14.30

 

Sted: Strandgade 4B, st., 1401 København K

 

Kostpris: 500 kr til dækning af kaffe, frokost, frugt og kage (Mobilepay)

 

Tilmelding: Her