Re-Creation

Bevar energien. Styrk dig selv. Få ting til at virke

 

… med Thorkild Olsen og Sofie Saxtoft

 

 

Som leder kan man opleve sig selv spændt ud mellem det der forventes, det der er muligt og det man fornemmer er rigtigt at gøre. Det trækker store veksler på energien, og måske opstår tvivlen: Gør jeg det godt nok – for andre og for mig selv?

 

Re-Creation er et intenst og eksklusivt 2-dages forløb, som fokuserer på personlige færdigheder, på din energi og dine fortællinger som leder. Hvis du har solid erfaring og forventningerne til dig er høje, vil du opleve, at disse 2 dage tilbyder noget ekstra. Et pusterum, som giver kræfter og nye perspektiver i en venlig og tryg ramme.

 

Undgå at blive sat skakmat

 

Vi skal især træne, når det bliver svært. Selvom vi er erfarne og lykkes med det meste, findes der situationer som sætter os ”skakmat”. Situationer, hvor du ikke kan bevare din kraft, men i stedet føler dig handlingslammet eller taber ansigt. Det kan trænes væk. Det starter med det, du mestrer. I forlængelse heraf kan vi udvikle gode vaner og auto-reaktioner, som hjælper dig, når det bliver svært.

 

Personlige fortællinger

 

Vores fortællinger om virkeligheden er med til at skabe virkeligheden og forståelsen af os selv og andre. Et rigt og energifyldt liv kræver rige og nuancerede fortællinger. Så dem tager vi fat i. Konkret og med blik for hver enkelt deltager. Ved at identificere og fokusere på de gode fortællinger, udvides vores handlingsrum.

 

Du vil inden kurset blive bedt om at skrive et kort brev, så tilrettelæggelsen af forløbet bliver så udbytterigt som muligt for alle involverede.

 

Pusterum

 

Et ophold på Sølballegaard, midt i Mols Bjerge, er i sig selv en oplevelse. Disse 2 dage gør vi noget ekstra for at skabe et unikt læringsrum for dig. Guidede naturoplevelser og tid til egen og fælles refleksion i det smukke landskab er fuldt integreret i forløbet. Det betyder, at læringen ikke blot forankres som abstrakte tanker, men som klare kropslige og sanselige fornemmelser.

 

Om aftenen forkæles vi med middag bestående lokalt producerede, økologiske råvarer og specialiteter og vi slutter af med knitrende bål, en tur i vildmarksbad med udsigt til solnedgangen over hav og nationalpark – og måske en nattevandring til Trehøje.

 

Før morgenmaden er der mulighed for guidet morgenmeditation i naturen, mens solen står op over Ebeltoft Vig.

 

Værterne

 

Thorkild Olsen er direktør og stifter af Villa Venire og har mere end 25 års erfaring som direktør, facilitator, forfatter og underviser. Han har gennem tiden været rådgiver og fast sparringspartner for en lang række virksomheder og ledere. Som rådgiver og underviser opleves han som lige dele analytisk skarp, ydmyg og oprigtigt interesseret.

 

Sofie Saxtoft er direktør på Sølballegaard og har de seneste 15 år arbejdet med ledelsesudvikling og organisationsudvikling. På Sølballegaard er hun særligt optaget af at skabe rammer og oplevelser, der forplanter sig i krop og sjæl. Og som giver mod og lyst til at reflektere og tale sammen på måder, der ikke altid er mulige i en travl hverdag på kontoret.

 

 

Tid

25.-26. september 2019

 

Sted

Sølballegaard, Elbjergvej 13. 8420 Knebel

 

Kost og logi

Du bor i eget værelse på nyrenoverede Sølballegaard eller på hyggelige Fuglsø Kro få hundrede meter nede ad grusvejen. Forløbet er inkl. fuld forplejning.

 

Pris

kr. 6.800 ekskl. moms for eget værelse på Sølballegaard.

6300,- ekskl. moms for eget værelse på Fuglsø Kro.

 

Deltagerantal og tilmelding

For at sikre maksimalt udbytte og et fortroligt rum, vil der være højst 12 deltagere på dette forløb. Tilmelding sker via Sofie Saxtoft på sofie@soelballegaard.dk.

 

Ved tilmelding senest 1. juni 2019 er der 10 % rabat.

 

 

Læs mere om Sølballegaard her