Trænings- og Kursussæson 2018

Det virker. Det er den korteste form af den feedback, vi får. Både professionelt og personligt er der så meget at hente, og vi lover, at der er noget for alle. Vi får at vide, at vi er rigtig gode til at formidle begreber og metoder, så afstanden mellem kursus og arbejde bliver lille. Og samtidig at det især er vores simuleringer – den konstante fokus på træning, anvendelse og feedback – der for alvor rykker. Dette i en intens ramme af fællesskab og anerkendelse, som betyder meget for den enkelte deltager. Så ikke blot er læringskurven stejl. Her bliver knyttet livslange professionelle og personlige bånd.

 

VILLAVENIRE Uddannelsen i Ledelse, Coaching og Proceskonsultation. Vores flagskib, hvor vi underviser og simulerer den praksis, der hører til arbejdslivet indenfor ledelse, coaching og procesforløb.

 

Hold 16 starter op til januar. Link her.

 

 

Vores nye stjerne  – “MED MIG I MIDTEN”, til dig der ønsker et stærkt personligt udviklende og afklarende forløb, hvor du kan tage stilling til det ansvar du har for andre, for opgaver og for processer og samtidig få ny energi til at bevare dig selv og din virkekraft midt i alle bevægelserne.

 

Hold 3 starter op til april. Link her.

 

 

Introduktion til Plotbox – et narrativt metodesæt

Vores skarpe narrative kursus, hvor du lærer om fortællinger og plots, samt træner at arbejde med plotkort.

 

 

1 dagskursus i september måned med Thorkild Olsen. Link her.