FORPLEJNING

 

Vi tilbyder en grundpakke med

 

  • Morgenmad

  • Frokostbuffet

  • Eftermiddagskaffe og -kage

  • Frugt & snacks

  • Kaffe, te og vand

Har I nogle særlige ønsker, så finder vi ud af det.

Pris fra kr. 650,00 pr. person.

 

HVORDAN KAN SUKKERHALLEN BRUGES

 

Vi har god plads (og vældig god akustik!) og kan indrette hallen på mange måde efter aftale med jer. Eksempelvis kan vi opstille 10 arbejdsstationer. I kan få en biografopstilling eller andre mere klassiske opstillinger i hallen. I kan også bruge vores skærmede kursuslokale til møder og mindre arrangementer.

 

USÆDVANLIGE OMGIVELSER

 

Sukkerhallen er placeret i den gamle sukkerfabrik på Christianshavn, helt ud til kajen. Vandspejlet, Langebro, Cirkelbroen, udsigter til Den Sorte Diamant og den modsatte kaj, Havnebussens rutefart… I kan næsten ikke undgå at trække luft og lys ind, på en walk and talk eller gennem de mange vinduer og døre.

 

AV OG ANDRE MEDIER

 

Vi har projektor i hallen. Kridttavle. Flipover. Lydanlæg, herunder pladespiller. Vi kan endvidere lyssætte hallen forskelligt efter behov. I kursuslokalet har vi projektor, whiteboard, flipover, lyd.

 

KØKKEN OG KANTINE

 

I vores eget køkken serverer vores husværter morgenmad og andre små måltider dagen igennem. Vi lægger vægt på kvalitet i stort og småt, og prioriterer økologi, når det er muligt. Vi spiser frokostbuffet i kantinen ( i samme bygning )

 

Kontakt gerne Louise Odgaard, hvis du vil høre mere, se vores sted eller booke lokaler.

 

MOBIL  2785 3920     

MAIL INFO@VILLAVENIRE.DK