Plotbox introduktionskursus

Vores Plotbox gør det nemt for dig at arbejde professionelt med fortællinger. Metodesættet kan med fordel anvendes i samtaler en-til-en, i grupper og på organisationsniveau, fordi plotkortene altid aktiverer de fortællinger, der er tilstede og samtidig fremkalder nye eller mere nuancerede fortællinger om “mig” eller “os”. Plotbox er en enkel indgang til at blive mere bevidst om fortællingers kraft og få konkrete metoder til at arbejde professionelt med narrative teknikker på en frisættende original måde.

 

Introduktionskurset vil tage udgangspunkt i visionerne bag Plotbox, og du vil opleve, at den direkte, kreative og legende ånd vil være at finde på kurset såvel som i æsken. Kurset henvender sig til alle med interesse for narrativ praksis. Både dig som allerede er fortrolig med de narrative metoder, og dig som først lige er blevet inspireret, og gerne vil vide mere om hvad narrativ praksis kan og hvordan Plotboxen kan anvendes hertil.

 

Kurset indeholder en gennemgang af den narrative metode, med særligt fokus på plots, mønstre, episoder og gen-fortælling. Derudover præsenteres Plotbox, og dens indhold og metoder vil blive gennemgået. Du vil stifte bekendtskab med anvendelsesmulighederne i Plotbox og blive introduceret til øvelser. Kort sagt; så bliver det allerede her, muligt at gøre sig erfaringer i arbejdet med fortællinger og plots, som du kan tage direkte med hjem i egen praksis. Det bliver en dag med fokus på at prøve af og selv gøre sig erfaringer med hvad Plotboxen kan.

 

 

 

 

Praktiske forhold og pris

 

Dato: Fredag den 21. april 2023 kl. 9.00-15.00

 

Underviser: Frederikke Larsen

 

Pris: Kursusdag og Plotbox-mini ialt kr. 2.250 + moms

 

 

Sted: Strandgade 4B, st., 1401 København K.

 

Forplejning: Der vil være fuld forplejning hele dagen.

 

Afbestillingsbetingelser:

Ved afmelding mere end en måned før = refunderes 100%.
Ved afmelding mere end 2 uger før = refunderes 50%.
Ved afmelding mindre end 2 uger før = refunderes 0%.

Gem

Gem

Gem